Leven vanuit Hart & Ziel

voor de zoekende mens

Home Coaching Hoe ik het zie Blog Marijke Sies Contact

Veel mensen zijn zoekende. Sommigen hun hele leven. De meesten op bepaalde momenten, in bepaalde levensfasen. Zoekend naar de volgende stap in hun carrière; naar meer harmonie en gelijkwaardigheid in een relatie; naar een betere balans in hun leven; naar meer zingeving of naar de reden van bepaalde gebeurtenissen in hun leven.


Levensvragen leven bij mensen van alle leeftijden


In mijn praktijk ontmoet en begeleid ik mensen in de leeftijd van rond de 35 tot ver in
de 80 jaar.

Jongere mensen met vragen over hun leven van nu, zoals; welke vervolg stappen ze nu kunnen zetten; hoe om te gaan met gebeurtenissen die nu spelen; uitdagingen en keuzes waarvoor zij staan, bijvoorbeeld in relaties of werk. Maar ook bij een crisis waar zij doorheen gaan, bijvoorbeeld door verlies van een dierbare of van gezondheid.


En ik begeleid ouder wordende mensen, met vragen over hun leven zoals het is verlopen. Het verloop van hun jeugd bijvoorbeeld en gebeurtenissen die zich hebben voltrokken en die nog zwaar op hun ziel drukken; keuzes die ze ooit maakten en waarvan ze nu voelen dat ze die beter anders hadden kunnen maken; oud verdriet dat zich af toe weer aandient. Mensen met een levensverhaal dat ze graag eens willen delen.


Op zoek naar de antwoorden die al in je leven 


Voor de mens met vragen over het vervolg of verloop van zijn of haar leven wil ik er graag zijn. Waarbij voor mij voorop staat dat de antwoorden al in je leven, maar dat je er nog niet bij kunt. Deze liggen nog verscholen achter de sluiers die er in de loop van je leven omheen zijn gegroeid, of misschien wel achter de muren die je er zelf (onbewust) ter bescherming omheen hebt gebouwd…

Dus we gaan samen aan het werk om de sluiers op te lossen of de muren langzaam af te breken zodat je kunt ont-dekken welke antwoorden en inzichten in je leven.

En je zichtbaar krijgt wat de keuzes of stappen zijn die nu in je leven passen.

Of we gaan op zoek naar de antwoorden en inzichten die duidelijk maken waartoe je leven verliep zoals het verlopen is. Wat dat van je heeft gevraagd en wat het je heeft gebracht, zodat je meer en meer vrede krijgt met je verleden.


Ook op zoek of je levensverhaal delen?!

Bel of mail:

06-13892072

marijke@levenvanuithartenziel.nl

De zoekende mens


 en verwondering in je leven

HOE IK HET ZIE

Leven vanuit Hart en Ziel
Marijke Sies

Fré Cohenstraat 6
7425RL Deventer
06-13892072

info@levenvanuithartenziel.nl

Coaching

Hoe ik het zie

Marijke Sies

Contact


Het delen van je levensverhaal
geeft rust


De antwoorden op je levensvragen
leven al in je ziel