Leven vanuit Hart & Ziel

voor de zoekende mens

Home Coaching Hoe ik het zie Blog Marijke Sies Contact

Je hebt je leven goed voor elkaar. Je hebt je baan, je huis, een lieve partner,

fijne vakanties, vrienden en misschien ook kinderen.

Je denkt: “Ik heb niks te klagen… En toch… als ik eerlijk ben, herken ik me zo in

(de sfeer van) dit liedje: ‘is dit alles…?’


Ontkennen of…


 “Maar wil ik er wel aan, of ontken ik het nog? En dat knagende stemmetje dan?

Wat is er mis?

Is het sleur?

Is het onvrede of onrust?

Is het leegte of oppervlakkigheid?


Of wil ik misschien teveel?


Waar zijn mijn lol, sprankeling en enthousiasme gebleven?

En wat zoek ik dan?”


Eerlijk


“Als ik eerlijk ben, echt eerlijk, dan wil ik weer uitdaging, verrassing. Verlang ik naar inspiratie, diepgang, zingeving en verwondering.

Kortom naar enthousiasme, levensvreugde en het nieuwe, onbekende in het leven!”


Kruispunt


Vroeg of laat lopen we hier allemaal tegenaan. Sommigen noemen het de midlife crisis. Het gaat echter om zoveel meer. Je staat voor belangrijke keuzes en een nieuwe levensfase.

Keuzes die alleen JIJ kunt maken.


Gefeliciteerd!


met je keuze te willen leven vanuit een bewust-zijn van wie je bent en wat je verlangt. Los te komen van routines, gewoonten en zekerheden. En welkom in de wereld van de ‘wakkere’ mensen.


Moedige stap


Het is een moedige stap, want je begint aan een onbekende reis en het ontdekken wat je van jezelf nog niet kent en wat je nog niet hebt geleefd. Moedig ook omdat het van je vraagt eerlijk naar jezelf te kijken. Niet zozeer naar onvrede en wat je mist, maar vooral naar wat je verlangt van binnenuit. Naar dat “meer” die je bent en dat geleefd wil worden. De moed om de “rijkdom” aan ervaringen, kennis en vaardigheden die je tot nu toe vergaard hebt, te parkeren om ruimte te geven aan dat nog-niet-gekende. Moedig omdat het ook gaat over echt van jezelf en van jouw leven te gaan houden.


Levensreis-wijsheid


Het is een actief onderzoeken, jezelf lastige vragen durven stellen. Het is flink werken aan inzicht krijgen in je verborgen talenten en kwaliteiten. Je bewust gaan worden van de waarden die voor jou het leven werkelijk betekenis geven en deze gaan leven. Het durven experimenteren, dingen anders doen en ook anders zijn dan je van jezelf kent.

Het is de keuze om het nieuwe en onbekende met enthousiasme tegemoet te treden. Leren los laten wat je in de weg zit. Leren je te verwonderen en te spelen als een kind, maar dan nu als volwassene. Kortom het leven leren zien als een ontdekkingsreis waarin jijzelf de ontdekkingsreiziger bent en de reis. Een reis vol verrassingen en mooie vergezichten. Met uitdagingen en soms ook tegenslagen. Een levensreis om elke dag van te leren en van te genieten.


De volgende stap


Verlang je naar deze ontdekkingstocht? Ik wil graag je gesprekspartner zijn, de onderzoekende vragen steller en kritische coach. Samen onderzoeken we je verborgen vermogens en verlangens, talenten en kwaliteiten. Je mag rekenen op mijn aanmoediging om het onbekende en het andere in jezelf werkelijk te gaan leven.Start je innerlijke zoektocht!

Bel of mail:

06-13892072

marijke@levenvanuithartenziel.nl

…Is dit alles…?

Midlife, onrust en de innerlijke zoektocht

Ik verlang naar…

Je rijkdom aan ervaringen en vaardigheden even parkeren…
Ruimte geven aan het
nog-niet-gekende

Leven vanuit Hart en Ziel
Marijke Sies

Fré Cohenstraat 6
7425RL Deventer
06-13892072

info@levenvanuithartenziel.nl


Coaching

Hoe ik het zie

Marijke Sies

Contact

Weer leren verwonderen en verheugen op wat komt